Кращі книги з IELTS у 2017 році

Підручники з IELTS є своєрідною інвестицією. Ви вкладаєте час, енергію та гроші, сподіваючись отримати бажаний результат. Однак, не всі матеріали для підготовки IELTS однакові. Що допомагає одній людині, не може бути так само ефективним для іншої. У цій статті ми постаралися зібрати найкращі матеріали щодо IELTS доступні в даний час – щоб допомогти вам підготуватися до IELTS більш ефективно. Успіхів!

Кращі підручники з IELTS

Дуже важливо, перед іспитом виконати якнайбільше практичних завдань. Найбільш ефективним буде виконання завдання з офіційних джерел IELTS. Official IELTS Practice Materials Volume 1 та Official IELTS Practice Materials Volume 2 , Безумовно, коштують ваші інвестиції. Вони включають типові відповіді на різні питання, які були раніше на іспитах. Друга частина включає DVD-диск з дуже корисними відео людей, які приймають Speaking частину іспиту. Якщо збираєтеся купувати ці підручники, ми рекомендуємо купувати їх тільки на офіційному сайті за вказаними посиланнями.

check_circle

До речі, відвідуючи наші курси в центрі мовної підготовки SIMPLEX, підручники вам купувати не потрібно. Усі матеріали підготовки надаються безкоштовно!

Ресурси з IELTS. Поради та стратегії.

Для отримання високого балу з IELTS потрібна хороша комплексна підготовка. Використовуйте під час підготовки різні стратегії для покращення свого результату. Наприклад, встановити контроль над часом. Навчитися швидко читати, знаходити головну інформацію та швидко переглядати відповіді.

Щоб дізнатися більше про іспит і як його скласти, почніть з навчальних матеріалів ieltsliz.com. Цей високоякісний (і безкоштовний!) ресурс створений досвідченим інструктором з IELTS.

Кращі ресурси для збільшення словникового запасу IELTS

Екзаменатори тесту IELTS високо оцінюють хороший словниковий запас студента. Ваша здатність перефразувати пропозицію або знайти синонім дуже вплинуть на результат. Орфографія також враховується!

Відмінний спосіб розширити свій словниковий запас IELTS це читати добре написані статті. Записуйте нові слова в блокнот або електронний пристрій. Ось список хороших журналістських ресурсів для підготовки до IELTS:

Кращі книги для вивчення граматики

Якщо вам потрібна додаткова практика граматики, одним із найкращих ресурсів для самостійного навчання є книга Understanding and Using English Grammar, 4th edition. Вона включає багато вправ практики і дуже чіткі роз’яснення складних питань граматики англійської мови. Ця книга призначена для просунутих не носіїв англійської мови.

Кращі ресурси для частини Writing: IELTS

Розділ Writing в IELTS один із найважчих. У вас є лише одна година, щоб закінчити два письмові завдання. Тому ви повинні якнайбільше практикувати писати твори з IELTS.

Постійно контролюйте час написання творів і звичайно працюйте над помилками разом із вашим викладачем. Якщо у вас немає викладача, який зможе дати зворотний зв’язок, спробуйте порівняти свої відповіді з офіційним джерелом IELTS.

Якщо у вас ще достатньо багато часу на підготовку, то опрацюйте звичку писати твори англійською мовою щодня. Робіть запис ручкою на папері (не друкуйте!), щоб змоделювати формат іспиту IELTS. Підберіть тему та пишіть без зупинки протягом 10-15 хвилин. Це чудове тренування!

З часом ви будете генерувати ідеї швидше і писатимете більше за меншу кількість часу. Ось приклади 500 тим листів, для написання творів, у яких можна попрактикуватися.

Кращі ресурси для частини Listening: IELTS

Listening частина іспиту IELTS включає спікерів з різними акцентами: англійські, американські, австралійські і т.д. Це дуже хороша ідея для підготовки до IELTS, слухати матеріали найрізноманітніших джерел. Хороші ресурси для прослуховування практики включають:

Кращі ресурси для частини Reading: IELTS

Читайте стільки, скільки ви можете англійською мовою щодня!

Існує хороший список ресурсів новин в Інтернеті, наприклад ті, що ми вказали трохи вище в розділі “Кращі ресурси для збільшення словникового запасу”. Ці матеріали відмінно підходять для читання за рівнем англійської мови, який вам знадобиться на іспиті IELTS.

Якщо матеріали на цих сайтах для вас не цікаві або складні – просто читайте те, що вас цікавить найбільше! Книги, журнали, наукові статті… читання англійською щодня принесе користь і на іспиті, і в цілому для розвитку ваших мовних навичок.

Кращі ресурси для частини Speaking: IELTS

Говорити англійською з носіями мови, безумовно, найкращий спосіб покращити свої мовні навички. Якщо у вас є можливість знайти носія мови там, де ви живете, то вперед до знань! Або шукайте інші можливості розмовляти англійською мовою – наприклад, спробуйте сайт meetup.org і знайдіть групу за інтересами у вашому місті. Дніпро там теж є:)